Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Members List
Blogs FAQ Community Calendar

Flok Flok is offline

Форум почетник

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
 1. BorisVM
  15-12-2011 18:41 - permalink
  BorisVM
  Добре дојдовте на Виртуелна Македонија Форумите. Ви посакуваме пријатно дружење.

About Me

 • About Flok
  Gender
  машко

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
Total Agreed
General Information
 • Last Activity: 07-06-2013 22:31
 • Join Date: 15-12-2011
 • Referrals: 0

Blog

View Flok's BlogRecent Entries
Latest Blog Entry

Posted 22-05-2012 at 00:36 by Flok Comments 0
Posted in Uncategorized
Грујовата посветеност

Во изминатите 6 години одкако е Груевски на власт се изнаслушавме од неговите фалби меѓу кој најомилени му се дека работи 24/7 и дека работи ПОСВЕТЕНО .

Да работиш посветено на некоја проблематика значи дека целото внимание концентрација си го насочил за решавање на таквата проблематика со сите сили и можности кој ти се на располагање .

Еве ја најновата изјава на Груевски во која дури 4 пати го употребува зборот “посветеност “...

Posted 04-05-2012 at 21:27 by Flok Comments 0
Posted in Uncategorized
Од каде Груевски ја украл идејата за проектот “ Скопје 2014 “

Македонија се наоѓа пред банкрот . Деновиве имаме и ребаланс на буџетот со кој се кратат инвестиции се кратат дури и лекови за болни луѓе но едно нешто останува а тоа е беспоштедно фрлање пари трошење на “проектот Скопје 2014“
Ова ќе биде најглупиот банкрот на една држава во историјата на човештвото .

Од сите досегашни проекти на Груевски не видов ниту една негова оригинална идеја туку сите му се...

Posted 06-04-2012 at 00:15 by Flok Comments 4
Posted in Uncategorized
Комуњари кој се навистина тие ?

Веќе 20 години во незвисна Македонија групи на луѓе непријателски настроени кон Македонија и Македоснкиот народ најпрво плукаа по комунистите и целиот минат систем со цел не само нив да ги дискредитираат туку и да ја искажат својата омраза кон Македонскиот народ и воопшто постоењето на Македонија а како наголем грев на комунистите им префрлаа дека повторно ја создале Македонската држава . Но откако се виде дека се петоколонаши квислинзи слуги на странски...

Posted 26-03-2012 at 16:54 by Flok Comments 0
Posted in Uncategorized
Новиот Закон за лустрација

Никола Груевски ете најави дека е изработен нов закон за лустрација .
А нели бидејќи е во најава и е дефинирано што и како тоа значи дека сега имаме право да дискутираме по него .
А најавата на новиот закон е дека има неколку цели кој сакаат да се постигнат со едно вакво законско решение .
Па така кажано е дека :
1) Со законот во име на вистината и праведноста ќе се исправат некој историски неправди врз одредени луѓе а ќе се...

Posted 10-03-2012 at 17:36 by Flok Comments 0
Posted in Uncategorized
1) Предвидена состојба

Самото споменување на плоштадот „Скендер-бег“ упатува на поделба по етничка, културна, религиска, па дури и политичка основа. Процесот секаде е ист. Прво се поставува општинска граница, а потоа се дефинираат посебни целини. Целините добиваат посебна институционална организација. На крајот, граѓаните се помируваат со ваквата поделба и почнуваат поделено и да функционираат. Многу слично КАКО ВО БЕЈРУТ, предупредуваат социолозите

- Самото спомнување...
Recent Comments
8- наводни борци за...
Posted 06-04-2012 at 00:28 by Flok Flok is offline
7- лажни добротвори...
Posted 06-04-2012 at 00:28 by Flok Flok is offline
6-лажни хуманитарци...
Posted 06-04-2012 at 00:27 by Flok Flok is offline
5- луѓе кој се фалат...
Posted 06-04-2012 at 00:27 by Flok Flok is offline

All times are GMT +2. The time now is 05:16.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47